Cupele europene – Laureații săptămânii (20)

S-a tras cortina peste cea de-a 20-a săptămână în cupele europene – ediția 2017/18. Trecem în revistă cei mai buni jucători și cele mai spectaculoase acțiuni ale rundei a 24-a în Euroliga masculină – singura întrecere continentală la nivel de club ce a programat meciuri pe parcursul acestei săptămâni.

MVP

Tornike Shengelia (Baskonia Gasteiz) – 15 puncte, 15 recuperări, 3 pase decisive, o intercepție, un capac pentru 28 la eficiență în 28 minute de joc la victoria cu Khimki Moscova, scor 87-77.

TOP 10

Foto&video www.euroleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.