Cupele europene – Laureații săptămânii (18)

S-a tras cortina peste cea de-a 18-a săptămână în cupele europene – ediția 2017/18. Trecem în revistă cei mai buni jucători, cele mai bune prestații și cele mai spectaculoase faze ale rundei în competițiile continentale destinate echipelor de club.

Euroliga

MVP

Jan Vesely (Fenerbahce Dogus) – 26 puncte, 11 recuperări, 2 intercepții pentru 36 la eficiență în 27 minute la victoria cu Brose Baskets, scor 77-69.

TOP 10

EuroCup

MVP

Peyton Siva (Alba Berlin) – 19 puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive, 3 intercepții pentru 26 la eficiență în 27 minute la victoria pe terenul lui Galatasaray Istanbul, scor 97-92.

TOP 10

Basketball Champions League

MVP

Manny Harris (AEK Atena) – 23 puncte, 8 recuperări, 6 pase decisive, 4 intercepții pentru 31 la eficiență în 35 minute la vitoria cu Medi Bayreuth, scor 83-81.

TOP 10

FIBA Europe Cup

Best 5

Strahinja Milosevic (Szolnok Olaj KK), Wesley Saunders (Kataja Basket), Chris Czerapowicz (Tsmoki Minsk), Brnadyn Curry (Donar Groningen), Diamon Thompson (Demir IBB).

TOP 5

Foto&video: www.euroleague.net, www.FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.