Cupele europene – Eșec pentru Vlad, victorie pentru Gabi

Stelmet Zielona Gora a cedat pe teren propriu, scor 83-92, meciul disputat pe teren propriu, în compania echipei Umana Reyer Venezia, contând pentru etapa a 2-a din faza a 2-a în EuroCup. Meciul s-a desfășurat miercuri (13.01).

Vlad Moldoveanu a avut 29 minute de joc, perioadă în care a contribuit cu 15 puncte pe tabela de marcaj. Românul a avut 6/8 la două puncte, fără reușite de la distanță și 3/3 la linia de pedeapsă. El a adăugat 6 recuperări (2 ofensive), o pasă decisivă și o intercepție, fără minge pierdută pentru un indice de 18 la eficiență.

După acest rezultat, Zielona Gora are 1-1 la general în Grupa L. Următorul adversar este liderul acestei grupe, Zenit St. Petersburg (2-0). Cele două echipe se vor întâlni pe 20 ianuarie în Polonia, pentru ca pe 27 să sedueleze în Rusia.

Tot miercuri (13.01), Perfumerias Avenida Salamanca a depășit pe Uniqa Sopron, scor 74-60. Meciul contează pentru sezonul regulat al Euroligii feminine și s-a desfășurat în Spania.

Gabriela Mărginean a avut 23 minute de joc, perioadă în care a contabilizat 12 puncte (2/9 din acțiune, 8/8 la linia de pedeapsă), 4 recuperări (3 ofensive), o pasă decisivă, o intercepție, fără posesie pierdută. Compatrioata noastră a obținut șapte faulturi, dar a fost descalificată pentru cinci greșeli personale.

În urma acestui succes, Salamanca are 3-7 la general și se situează pe locul al 6-lea în Grupa A din Euroliga feminină.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.