Cupa României – S-a stabilit data ultimului meci din primul tur și tragerea la sorți pentru turul al 2-lea

Federația Română de Baschet a anunțat data și ora de desfășurare a ultimului meci din cadrul turului inaugural în Cupa României la baschet masculin – ediția 2015/16. Totodată, site-ul frbaschet.ro a stabilit data pentru efectuarea tragerii la sorți a meciurilor pentru sferturile de finală ale competiției eliminatorii.

Meciul contând pentru manșa a 2-a din turul inaugural, ce opune pe CSM CSU Oradea și Gaz Metan Mediaș, se va desfășura luni (30.11), cu începere de la ora 18:00. Partida are loc la Arena Antonio Alexe din Oradea și va fi transmisă în direct la DigiSport.

În tur, la Mediaș, bihorenii s-au impus cu scorul de 86-73.

Meciurile turului al 2-lea vor fi stabilite prin tragere la sorți, programată pentru joi (03.12), ora 13:00.

Echipele deja calificate pentru turul al 2-lea sunt: Energia Târgu-Jiu, BC Mureș, U BT Cluj-Napoca, Steaua CSM EximBank București, BCM U Pitești, Dinamo București (lucky loser) și CSM CSU Oradea (fie ca învingătoare, fie ca lucky loser). Cea de-a 8-a echipă fi ori SCM U Craiova, ori Gaz Metan Mediaș.

Reamintim faptul că în acest sezon competițional, potrivit formatului agreat pentru organizarea Cupei României, la încheierea primului tur se declară doi lucky loseri pentru a completa tabloul sfertfinalistelor competiției eliminatorii. Ierarhizarea echipelor învinse se face în următoarea ordine: număr puncte acumulate (meci câștigat – 2 puncte, meci pierdut – 1 punct, meci încheiat la egalitate 1.5 puncte), urmat de coșaverajul general.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.