Cupa României masculin 2019/20 – Sistemul competițional și duelurile primului tur

Cupa României la baschet masculin – ediția 2019/20 demarează pe data de 5 octombrie anul curent. Cele opt echipe angrenată în Grupa valorică B a Ligii Naționale de baschet masculin se vor alătura competiției în primul tur eliminatoriu.

Iată rezultatele extragerii:

CSM Sighetu Marmației vs CSM Galați
CSO Voluntari vs Athletic Constanța
CSM 2007 Focșani vs CSM Tîrgu Mureș
CSM Miercurea Ciuc vs CSM Mediaș

Se joacă în dublă manșă eliminatorie. Prima are loc pe 5 octombrie, iar cea de-a 2-a se dispută pe 9 octombrie.

Învingătoarele avansează în turul al 2-lea, programat a se desfășura 27 noiembrie și 4 decembrie. În această fază, competiției se vor alătura alte patru echipe. Este vorba despre ocupantele locurilor 5-8 în ultima ediție de campionat: BCM U FC Argeș Pitești, SCM Timișoara, Steaua București și Dinamo Știința București.

Câștigătoarele se califică în sferturile de finală, acolo unde vor evolua CSM CSU Oradea, BC CSU Sibiu, U-BT Cluj-Napoca și SCM U Craiova. Această fază a competiției se va disputa tot în dublă manșă, pe 28 decembrie 2019 și 8 ianuarie 2020.

Final Four-ul se dispută pe 8-9 februarie 2020.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.