Cupa României 2018/19 – Turul 3, Manșa 1

La mijlocul acestei săptămâni sunt programate meciurile primei manșe din turul al 3-lea din Cupa României la baschet masculin – ediția 2018/19. Competiția a fost structurată de așa natură încât în primele două tururi au fost angrenate cele 14 echipe care s-au aliniat la startul Grupelor valorice B și C în actuala ediție a Ligii Naționale.

Patru dintre aceste formații s-au calificat în turul al 3-lea, acolo unde competiția este accesată de jumătate dintre echipele care au evoluat în Grupa valorică A din LNBM. Acestea sunt formațiile care nu au avansat în semifinalele precedentei ediții de campionat. Cu alte cuvinte este vorba despre BCM U FC Argeș Pitești, SCM Timișoara, SCM U Craiova, respectiv Dinamo știința București.

Potrivit tragerii la sorți efectuate după turul al 2-lea, confruntările din turul 3, alături de programul primei manșe, sunt următoarele:

Marți (29.01)
CSM Tîrgu Mureș vs BCM U FC Argeș Pitești, scor 72-99

Miercuri (30.01)
CSM Sighetu Marmației vs SCM Timișoara, scor 57-84
Athletic Constanța vs Dinamo Știința București, scor 61-97

Miercuri (06.02)
CSM Mediaș vs SCM U Craiova

Returul este programat o săptămână mai târziu.

Învingătoarele se califică pentru sferturile de finală ale Cupei României. Acestea se vor disputa pe 13-20 martie 2019 și în această fază competiției i se vor alătura CSM CSU Oradea, U-BT Cluj-Napoca, Steaua București și BC CSU Sibiu.

Câștigătoarele sferturilor de finală avansează în penultimul act. Final Four-ul (semifinale și finală) se dispută pe 17-18 aprilie anul curent, într-o locație ce va fi stabilită după disputarea sferturilor de finală.

U-BT Cluj-Napoca a câștigat ultimele trei ediții ale Cupei României. În 2016 a triumfat la Final Four-ul de la Oradea, iar în 2017 și 2018 s-a impus în Final Eight-urile desfășurate la Sibiu, respectiv Sfântu Gheorghe.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.