Cupa României 2018/19 – Tragerea la sorți pentru sferturile de finală are loc miercuri (13.02)

Federația Română de Baschet a anunțat echipele angrenate în Cupa României la baschet masculin – ediția 2018/19tragerea la sorți a duelurilor din sferturile de finală ale competiției se va desfășura miercuri (13.02), ora 11:00, la sediul forului de specialitate.

Reamintim că CSM CSU Oradea, Steaua București, U-BT Cluj-Napoca și BC CSU Sibiu sunt calificate direct pentru această fază a competiției. Dinamo Știința București, SCM Timișoara și BCM U FC Argeș Pitești au triumfat în turul al 3-lea, iar SCM U Craiova și CSM Mediaș se duelează pentru ultimul loc rămas vacant în sferturile de finală. Ardelenii au învins în prima manșă la diferență de două puncte, iar returul are loc marți (12.02), la Craiova.

Sferturile de finală, echivalentul turului al 4-lea în Cupa României, se vor desfășura în sistem dublă manșă (tur-retur) eliminatorie. Partidele vor avea loc în perioada 13-20 martie anul curent.

FR Baschet nu a precizat dacă există capi de serie și/sau restricții în ceea ce privește tragerea la sorți pentru această fază a competiției. În turul al 3-lea echipele care au accesat competiția în această fază nu s-au confruntat între ele și au disputat, fiecare, manșa a 2-a pe teren propriu.

Câștigătoarele sferturilor de finală se califică pentru Final Four-ul Cupei României la baschet masculin. Acesta se va desfășura în perioada 17-18 aprilie anul curent, într-o locație ce va fi stabilită ulterior.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.