Cupa României 2018/19 – Sferturi de finală: Rezultatele tragerii la sorți

Miercuri (13.02), la sediul Federației Române de Baschet, a avut loc tragerea la sorți a jocurilor contând pentru sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin – ediția 2018/19. Cele opt echipe și-au aflat adversarul din ultima fază care se desfășoară în dublă manșă.

Nu au existat capi de serie, dovadă în acest sens fiind faptul că două formații calificate direct în această fază se vor duela între ele. De asemenea, trei dintre echipele calificate direct în sferturile de finală vor disputa manșa a 2-a în deplasare.

Iată rezultatele extragerii:

SCM Timișoara vs Dinamo Știința București
U-BT Cluj-Napoca vs BCM U FC Argeș Pitești
BC CSU Sibiu vs SCM U Craiova
CSM CSU Oradea vs Steaua București

Prima manșă are loc pe 13 martie anul curent, pe terenul primelor echipe.

Manșa a 2-a se va desfășura o săptămână mai târziu, pe terenul celorlalte echipe.

Învingătoarele se califică la Final Four, eveniment programat a se desfășura pe 17-18 aprilie 2019. Locul de desfășurare al turneului final se va stabili în momentul în care se vor cunoaște echipele calificate.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.