Cupa României 2018/19, Sferturi de finală, Manșa 1 – Posibile absențe

Prima manșă a sferturilor de finală din Cupa României la baschet masculin – ediția 2018/19 are loc miercuri (13.03). Acestea sunt primele meciuri decisive într-o serie ce va cuprinde turneul final al aceleiași competiții, respectiv playoff-ul Ligii Naționale de baschet masculin.

Trecem în revistă posibilii absenți la jocurile din această seară în cadrul celor opt echipe prezente în sferturile de finală ale cupei:

U-BT Cluj-Napoca nu va conta pe serviciile lui Vlad Moldoveanu, Stanimir Marinov și Tony Easley. În schimb, Aleks Rasic este incert din cauza unei probleme la genunchi.

Foto: Nagy Melinda / www.u-bt.ro

BCM U FC Argeș Pitești este lipsită la acest meci de Ivan Siriscevic și Radu Paliciuc.

SCM Universitarea Craiova îl are incert pe Morris Curry. El a absentat la ultimele două meciuri din cauza unei inflamații pe tendonul achilean.

CSM CSU Oradea este lipsită de Laci Lazar.

Steaua București a fost lipsită la ultimul meci de Aleksandar Vlahovic. Este neclar dacă acesta va evolua azi.

BC CSU Sibiu, SCM Timișoara și Dinamo Știința București nu au absențe cunoscute.

CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu au câte șapte jucători străini apți pentru meciurile din această seară. Potrivit regulamentului specific este permisă folosirea a cel mult șase, astfel încât ambele echipe vor lăsa câte un străin în afara lotului.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.