Cupa României 2017/18 – Programul primului tur

Luni (10.07), la sedil FR Baschet, s-a desfășurat tragerea la sorți pentru primul tur al Cupei României la baschet masculin – ediția 2017/18.

Rezultatele extragerii:

BCM U Pitești vs BC Mureș
SCMU Craiova vs BC SCM Timișoara
Phoenix Galați vs Dinamo București
Politehnica Iași vs Timba Timișoara

Prima manșă se va desfășura pe 30 septembrie, pe terenul primelor echipe. Manșa a 2-a se va desfășura pe 4 octombrie, în fieful celorlalte formații. Învingătoarele se califică la turneul final

U-BT Cluj-Napoca, Steaua CSM Eximbank București, CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu – prin prisma participării în cupele europene – sunt calificate direct la turneul final, de tip Final 8, programat a se desfășura în perioada 10-13 februarie 2018.

All Star Game-ul se va desfășura pe 14 februarie 2018, în aceeași locație în care se va disputa și turneul final de Cupa României.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.