Se cunosc semifinalistele Bundesligii germane – ediția 2017/18

Bayern Munchen și Alba Berlin completează careul de ași al Bundesligii germane – ediția 2017/18. Cele două formații au triumfat în Meciul 5 al primului tur din playoff.

Bavarezii au trecut de Fraport Skyliners Frankfurt, scor 90-70. Bayern s-a văzut condusă cu scorul general de 1-2, însă pe parcursul ultimelor două meciuri ale seriei a învins la o diferență cumulată de peste 50 puncte. Astfel, trupa manageriaă de către Marko Pesic, antrenată de curând de către Dejan Radonjic rămâne în cursă pentru titlul național și pentru un loc în următoarea ediție a Euroligii masculine.

Șansă pe care o are și Alba Berlin. Formația din capitala Germaniei a triumfat în seria cu EWE Baskets Oldenburg. Meciul 5 s-a încheiat cu scorul de 85-68. În cadrul acestei serii s-au consemnat victorii pe linie pentru gazde.

Așadar, în semifinale au pătruns ocupantele primelor patru poziții la încheierea sezonului regulat. Reamintim că Brose Baskets Bamberg și MHP Riesen Ludwigsburg au învins cu 3-0 la general în seriile cu Telekom Bonn și Medi Bayreuth.

Bayern Munchen – câștigătoarea sezonului regulat – se duelează cu Brose Baskets Bamberg – campioana în exercițiu în penultimul act. Pe cealaltă jumătate de tablou, Alba Berlin – locul 2 în sezonul regulat – întâlnește pe MHP Riesen Ludwigsburg – locul 3 în Bundesliga și locul 4 în Basketball Champions League. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

Câștigătoarea campionatului din Germaniei primește dreptul de participare în ediția 2018/19 a Euroligii masculine.

Foto: easycredit-bbl.de

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.