CSU Atlassib Sibiu câștigă duelul cu U BT Cluj Napoca

CSU Atlassib Sibiu s-a impus cu 66 – 65 în fața U BT Cluj Napoca, într-o partidă din cadrul etapei a 14-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Oaspeții au controlat primul sfert al meciului, pe care l-au câștigat cu 22 – 10. A doua perioadă de joc a aparținut gazdelor, 23 – 10. Sfertul 3 a fost câștigat de clujeni, 18 – 17, pentru ca decisivul, și victoria, să revină Sibiului, 17 – 15.

sibiu

Dan Fleșeriu a folosit o ratație de doar 7 jucători, dintre care Will Paul, nerefăcut complet după o accidentare, a primit doar 8 minute, cu 10 sub media sa stagională. Kevin Hardy a fost integralist și a terminat cu 21 puncte și 14 recuperări. El a marcat 8 puncte în ultimul sfert, inclusiv coșul care a adus Sibiul în avantaj, pentru victorie.

Octavian Popa Calotă, revenit după o accidentare, a terminat cu 16 puncte și 6 pase decisive. Igor Mijlajlovic a avut 10 puncte și 5 recuperări, iar Michael Harrison, 9 puncte și 4 recupererări.

Marcel Țenter, care a început cu Nandor Kuti în primul 5, a rulat 10 jucători, însă doar 8 dintre ei au primit peste 5 minute de joc. Filip Adamovic a înscris 23 puncte, cu un procentaj de 5/8 – 62% la aruncările de trei puncte. Lui i-a fost încredințată și aruncare decisivă, din finalul meciului, însă de această dată nu a mai intrat.

Branco Jorovic a terminat cu 10 puncte. Kyndall Dykes a avut 8 puncte și 9 recuperări, iar Cătălin Baciu, 8 puncte și 6 mingi prinse la panou. Darius Hargrove a terminat cu 7 puncte și 6 recuperări.

Sibiul a avut 15 turnovers și, în urma acestora, Clujul a marcat 15 puncte. Cu 43 recuperări și 32 puncte înscrise, gazdele au dominat zona de 3 secunde.

Ambele echipe au avut procentaje foarte slabe la aruncările de trei puncte (17% Sibiu, 21% Cluj) și la cele din acțiune (35% Sibiu, 38% Cluj).

În urma acestui rezultat, Sibiul are un bilanț de 9 victorii și 4 înfrângeri, în timp ce Clujul de 8 succese și 5 meciuri pierdute. În caz de egalitate între cele două, clujenii sunt avantajați datorită victoriei la 3 puncte diferență, din tur.

În următoarea etapă, ce se va disputa la jumătatea săptămânii viitoare, Sibiul va întâlni pe BC Mureș, iar Clujul va juca cu CSM CSU Oradea.

Foto: www.facebook.com/CSUAtlassibSibiu/

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.