CSO Voluntari a învins pe terenul Stelei București

CSO Voluntari a obținut o victorie extrem de importantă în cursa pentru calificarea în playoff-ul Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2018/19. Ilfovenii au învins pe terenul Stelei București, scor 77-72.

A fost un meci cu schimbări de situație, ambele formații având câte două perioade de joc în care au fost superioare. Steaua a câștigat primul sfert cu scorul de 18-13 și a condus fără întrerupere până în debutul secvenței a 2-a. Echipa antrenată de Eugen Ilie a reușit un parțial de 26-15 în sfertul al 2-lea, scorul la jumătatea partidei fiind de 39-33 în favoarea echipei din Ilfov.

Repriza secundă a început cu cinci schimbări la conducere, Steaua având inițiativa pe finalul sfertului al 3-lea, însă echipele au fost la egalitate după 30 minute, scor 57-57. Echipa lui Sașa Ocokoljic a marcat prima în secvența decisivă, însă CSO Voluntari a trecut la conducere, desprinzându-se la un maxim de zece puncte și a controlat situația până la finalul partidei.

Steaua a marcat mai mult de pe semicerc, dar cu un procentaj deloc strălucitor. Militarii au avut avantaj la recuperare ofensivă, însă Voluntari a înscris 52 puncte din spațiul de trei secunde, cu 20 mai multe decât adversarul.

Danilo Tasic a avut 20 puncte, 8 recuperări, Robert Lee Jones III a adăugat 13 puncte, iar Ernest Zeigler a terminat cu 12 puncte, 5 recuperări pentru Voluntari. Goran Martinic a debutat pentru ilfoveni cu 9 puncte și 8 pase decisive în 31 minute de joc.

Uros Lucic a replicat cu 16 puncte, Ante Delas a adăugat 15 puncte, 6 pase decisive, iar Skylar Spencer a bifat 12 puncte, 18 recuperări (zece ofensive), 5 capace. Radu Vîrnă și Andrei Mandache au izbutit câte 11 puncte, cel din urmă adăugând 5 pase decisive și 4 recuperări pentru Steaua București.

În urma acestui rezultat ambele echipe au 3-1 la general în Grupa Galbenă. Ilfovenii au avantajul victoriei directe.

2 comentarii On CSO Voluntari a învins pe terenul Stelei București

  • Se relanseaza lupta pentru locurile de playoff.
    Voluntariul avind suportul financiar stabil incearca sa treaca peste o Steaua ce parea favorita certa la un moment dat.

  • Ce mai zice marele antrenor stelist , Okoljc ? Ce s -a mai intamplat acum ? Vad ca jucatorul U 23, Varna , a marcat bine. Poate analizeaza evolutia lui Vlahovic ?

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.