CSO Voluntari a câștigat Grupa valorică B

CSO Voluntari s-a impus în confruntarea cu CSM Mediaș, în ultima etapă din Grupa valorică B a Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2018/19. Formația ilfoveană a câștigat cu scorul de 90-69.

Partida a fost decisă în sfertul al 3-lea. După o prima repriză adjudecată de ardeleni la limită, scor 35-33, echipa lui Eugen Ilie a reușit un parțial de 31-14 cu care s-a desprins la 15 lungimi. Sfertul decisiv nu a adus schimbarea, Voluntari marcând nu mai puțin de 57 puncte în ultimele 20 minute de joc efectiv.

Învingătorii au dominat la recuperare (46-26) și au avut un avantaj important la reușitele din spațiul de trei secunde (54-32), respectiv la punctele pe șansa a 2-a (13-4). În plus, tranziția și contraatacul au funcționat mult mai bine pentru gazde (22-16), raportul punctelor după posesie pierdută de adversar fiindu-le favorabil (25-17).

Mediaș a avut 29 vizite la linia de pedeapsă, cu zece mai multe decât echipa gazdă și a terminat cu 51% la aruncările de două puncte. Ardelenii au avut 4/20 de la mare distanță.

Danilo Tasic a debutat cu 18 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive și 3 intercepții la echipa din Voluntari. Cei patru străini ai învingătorilor au avut între 15 și 18 puncte marcate. În replică, Milan Vulic și Kareem Storey au totalizat câte 17 puncte pentru Mediaș.

CSO Voluntari câștigă GVB cu un bilanț general de 10-2. Locul al 2-lea a revenit lui CSM Mediaș cu 8-4 la general, iar Athletic Constanța s-a clasat pe locul 3, cu 6-6. Cele trei echipe avansează în Grupa Galbenă, unde vor lupta pentru cele două locuri disponibile în playoff cu Steaua București, Dinamo Știința București (venite din GVA) și CSM Phoenix CSU Galați (venită din GVC).

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.