CSM Sighetu Marmației și CN Aurel Vlaicu sunt primele echipe care au terminat prima fază din LNBM 2018/19

CSM Sighetu Marmației și CN Aurel Vlaicu București sunt primele echipe care au încheiat faza inaugurală a Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2018/19. Ambele au disputat ultimul joc la mijlocul acestei săptămâni cu câteva zile inaintea ultimel runde în fiecare grupă valorică.

Cele două echipe au disputat confruntarea directă anterior, astfel încât nu vor mai juca la finele acestei săptămâni. Miercuri (09.01), au fost programate jocurile etapei a 17-a în Grupa valorică C. În cadrul acesteia Sighetu Marmației a învins pe terenul lui Rapid București cu scorul de 78-39. În schimb, CN Aurel Vlaicu a cedat pe teren propriu cu CSM Tîrgu Mureș, scor 43-110.

CSM Sighetu Marmației a încheiat GVC cu un bilanț general de 13 victorii și cinci înfrângeri. Cu acesta, formația maramureșeană se va clasa pe locul al 3-lea, urmând să continue aventura în Grupa Albastră (cea de-a 3-a grupă valorică în faza a 2-a).

CN Aurel Vlaicu a avut o victorie și 17 înfrângeri, clasându-se pe ultimul loc, al 10-lea în Grupa valorică C. Astfel, formația din capitală va continua competiția în Grupa Verde (a 4-a grupă valorică în faza a 2-a).

Foto: CSM Sighetu Marmației (Facebook)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.