CSM Mediaș surprinde SCM U Craiova

CSM Mediaș a reușit să ofere cea mai bună replică echipelor de top din baschetul românesc în turul al 3-lea din Cupa României la baschet masculin – ediția 2018/19. Formația antrenată de Mihai Popa s-a impus în confruntarea cu SCM Universitatea Craiova, scor 88-86. Partida contează pentru prima manșă din această fază a competiției.

Meciul a cuprins opt schimbări la conducere, cele două echipe împărțindu-și momentele de superioritate în prima repriză. Scorul la jumătatea partidei era de 40-37 în favoarea medieșenilor. Aceștia au fost la conducere pe tot parcursul reprizei secunde, cu excepția unei posesii, în debutul sfertului 4, când oltenii au reușit un parțial de 7-0 cu care au preluat conducerea. Mediaș a avut un avantaj maxim de zece puncte, însă la final au rămas două.

Foto: Baschet Medias (Facebook)

Gazdele au avut avantaj la recuperare și au terminat cu procentaje mai bune la aruncări. De notat că Mediaș a terminat cu 12/21 pentru 57% la aruncările de trei puncte!

Titus Nicoară a contabilizat 25 puncte, 10 recuperări, 6 pase decisive, Andrija Simovic a adăugat 25 puncte, Kareem Storey a terminat cu 18 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive, iar Stefan Sajin a încheiat cu 15 puncte, 7 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții și 3 capace pentru Mediaș.

În replică, Igor Mijajlovic a reușit 23 puncte, 5 pase decisive, Vlad Koreniuk a adăugat 20 puncte, 9 recuperări, 2 capace, Goran Gajovic a terminat cu 17 puncte, 7 recuperări, 3 intercepții, 2 capace, iar Porter Troupe a terminat cu 12 puncte, 3 intercepții pentru Craiova. Oltenii au jucat fără Morris Curry, însă au utilizat șase străini.

Returul are loc marți (12.02), la Craiova.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.