CSM Focșani 2007 are patru străini sub contract

CSM Focșani 2007 a legitimat patru jucători străini până la această oră. Unul continuă din sezonul trecut, iar ceilalți trei se află la primul angajament în țara noastră.

Cameron Cornelius a semnat un nou angajament cu formația antrenată de Mihai Petruț. Fundașul american a bifat 34 apariții în sezonul precedent, având medii statistice de 16.1 puncte, 4.6 recuperări și 0.9 pase decisive în 31 minute pe partidă pentru 13.6 la eficiență. Cornelius este fundaș.

Primul transfer perfectat a fost anunțat luni (05.08). Este vorba despre canadianul Jabari Craig. În vârstă de 24 ani, înalt de 2.08 metri, Craig este pivot. El a evoluat pentru Cape Breton Highlanders ultima dată. A absolvit Fishburne Military Academy.

Donovan Smith a fost anunțat în cursul nopții de marți spre miercuri. El măsoară 2.06 metri și are 26 ani. Smith a jucat în România alături de Overseas Basketball Combine, o selecționată ce a disputat câteva partide în țara noastră în cursul lunii februarie anul curent. Jucător de poziția 4, Donovan Smith se află la primul contract cu o echipă din țara noastră.

Mitchel Akim Eric a fost legitimat și anunțat tot în cursul nopții de marți spre miercuri. În vârstă de 23 ani, înalt de 1.98 metri, noul jucător al focșănenilor este absolvent al universității Hampton Athletics. El evoluează la pozițiile 2-3 și se află la primul contract în România.

CSM Focșani va evolua în Grupa valorică B a Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2019/20. Formația amintită va juca în prima fază a campionatului cu CSM VSKC Miercurea Ciuc, CSM Galați, CSO Voluntari, ABC Athletic Constanța, CSM Sighetu Marmației, CSM Târgu Mureș, CSM Mediaș.

Potrivit Monitorul de Vrancea, antrenorul Mihai Petruț a declarat obiectivul Focșaniului în noul sezon competițional:

„Vrem să facem lucruri frumoase, spectacole care să placă numeroșilor noștri susținători să ne menținem în Liga Națională, cu clasarea pe locurile 12-14.”

Totodată, tehnicianul focșănenilor a precizat că jucătorii autohtoni vor fi doar localnici.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.