CSM CSU Oradea s-a calificat în semifinalele LNBM

CSM CSU Oradea a învins cu 86 – 84 (15-19, 28-20, 18-25, 25-20) pe BC SCM Timișoara și, cu scorul general de 3-0, s-a calificat în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin, unde va întâlni pe U-BT Cluj Napoca.

Sean Barnette și Martin Zeno au fost principalii marcatori ai Oradeii, cu câte 20 puncte. Extrema mică a adăugat acestora 7 recuperări și 3 pase decisive, iar fundașul 4 recuperări și 5 pase decisive. Sean Denison a terminat cu 17 puncte și 5 mingi prinse la panou, iar Muhamed Pasalic a avut 12 puncte și 3 pase decisive, toate punctele sale venind din aruncări de 3 puncte.

Pentru Timișoara, Octavian Popa Calotă a marcat 22 puncte și a dat 3 pase decisive. Adrian Diaz a avut 20 puncte și 6 recuperări, iar Mladen Jeremic 18 puncte și 3 pase decisive. Milos Komatina a terminat cu 15 puncte, 6 recuperări și tot 3 pase decisive.

Timișoara a marcat 65% din interiorul semicercului, mai bine cu 6 procente decât Oradea, dar oaspeții au înscris 9/17 (52%) de la mare distanță. Bihorenii au avut 70% la trei puncte după 20 minute de joc. Campionii nu au obținut nicio recuperare ofensivă în prima jumătate de meci.

Alb-violeții au marcat 48 puncte din spațiul de trei secunde. Ei au citit foarte bine jocul defensiv al CSM-ului. Lucrurile s-au complicat pe final, atunci când Timișoara a forțat mai multe aruncări de la semidistanță și distanță. Oradea a avut un procentaj mai bun la aruncările din acțiune, diferența majoră consemnându-se la aruncările de pe semicerc.

CSM CSU Oradea va întâlni în semifinalele Ligii Naționale pe U-BT Cluj Napoca, formație ce a depășit tot cu 3-0 pe SCM U Craiova. Primele două meciuri ale seriei vor avea loc la Cluj Napoca, la începutul lunii mai.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.