CSM CSU Oradea s-a despărțit de Marcus Ginyard

CSM CSU Oradea se desparte de Marcus Ginyard. Părțile au semnat clauza de reziliere a contractului în cursul zilei de luni (28.01).

În vârstă de 31 ani, Ginyard s-a alăturat campioanei în exercițiu a României din postură de înlocuitor pentru Sean Barnette, jucător confruntat cu o problemă de sănătate ce l-a împiedicat să continue, cel puțin pentru moment, activitatea baschetbalistică. Ginyard s-a alăturat CSM-ului în luna septembrie 2018, cu câteva zile înaintea primului meci oficial al bihorenilor.

Marcus Ginyard a petrecut cinci luni alături de CSM Oradea

El a jucat opt partide în cupele europene, una în SuperCupa României și 16 în Liga Națională. În cea din urmă a avut medii statistice de 8.2 puncte, 3.9 recuperări, 1.0 pase decisive și 0.7 intercepții în 21:08 minute pe meci pentru un coeficient de 8.5 la eficiență.

Plecarea lui Ginyard se consemnează după eșecul suferit de CSM CSU Oradea pe teren propriu în compania lui SCM Timișoara, scor 85-88. Marcus nu a punctat în acest meci.

Reamintim că în prezent CSM CSU Oradea este lipsită și de Sean Denison. Canadianul se confruntă cu o problemă de familie, fiind nevoit să se întoarcă în țara natală.

Rămâne de văzut dacă CSM CSU Oradea va legitima doi jucători străini. Perioada de transfer pentru echipele din LNBM se încheie la finalul lunii februarie anul curent.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.