CSKA și Khimki au pierdut în aceeași zi în Liga VTB

Reprezentantele Rusiei în Euroliga masculină au suferit înfrângeri în cursul zilei de luni (11.02) la nivelul Ligii VTB. CSKA Moscova a cedat în deplasare, iar Khimki a fost răpusă în propriul fief.

Unics Kazan a depășit pe CSKA Moscova, scor 71-68. Gazdele au revenit spectaculos în secvența decisivă, marcând 30 puncte în ultimele zece minute, față de cele doar 20 ale oaspeților. Unics a recuperat un deficit de 15 lungimi. Sfertul decisiv a cuprins cinci schimbări la conducere și trei situații de egalitate.

Foto: www.vtb-league.com

Raymar Morgan a reușit 18 puncte, 10 recuperări, iar Pierria Henry a adăugat 15 puncte, 5 intercepții, 4 recuperări și 3 pase decisive pentru învingători. De cealaltă parte, Nando De Colo a bifat 19 puncte, iar Cory Higgins a adăugat 17. Cel din urmă a pierdut posesia mingii de șase ori.

Khimki Moscova a cedat pe teren propriu în confruntarea cu Lokomotiv Kuban Krasnodar. Rezultatul final a fost de 82-84. Dorrell Wright a marcat coșul victoriei pentru Loko Basket, cu o aruncare de pe semicerc în penultimul minut de joc. Ulterior tabela de marcaj nu s-a mai modificat. De-a lungul partidei echipele s-au succedat de 11 ori la conducere și s-au consemnat patru situații de egalitate.

Dmitriy Kulagin a bifat 17 puncte, 8 recuperări și 8 pase decisive pentru formația învingătoare. Dorrell Wright a adăugat 16 puncte, 6 recuperări, iar Mateusz Ponitka a bifat 13 puncte, 5 recuperări pentru Lokomotiv. În replică, Jordan Mickey a reușit 17 puncte, 5 recuperări pentru Khimki.

Într-un alt meci desfășurat luni (11.02), Branko Mirkovic, fost jucător la CSM CSU Oradea, ajuns la vârsta de 37 ani, a avut 19 puncte (5/5 la două puncte, 64% din acțiune), 12 pase decisive și 5 recuperări în 31 minute de joc la victoria lui Kalev asupra celor de la Enisey, scor 109-91.

În urma acestor rezultate, CSKA Moscova are 16-2 la general și se menține pe locul întâi al Ligii VTB. Locul al 2-lea îi revine lui Unics Kazan (13-3), podiumul fiind completat de Khimki Moscova (12-4). Lokomotiv Kuban Krasnodar (11-5) se situează pe locul al 4-lea, iar TOP 5 este completat de Zenit St. Petersburg (10-5). Kalev e pe locul 8, cu 7-9 la general.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.