CSKA Moscova și Nando De Colo au anunțat despărțirea după cinci ani

CSKA Moscova și Nando De Colo își separă drumurile. Parteneriatul s-a întins pe cinci ani, perioadă în care de pe urma acesttei colaborări au rezultat două trofee de Euroligă, lângă cele cnci de Liga VTB.

Anunțul despărțirii a fost făcut oficial prin intermediul site-ului oficial al lui CSKA. Aici a fost inclusă și o declarație a jucătorului francez:

„Am obținut tot ce se putea cu CSKA. Acum, eu cred că este o bună oportunitate pentru schimbare. Trebuie să găsesc o nouă provocare și să lupt la cel mai înalt nivel posibil.”

Dincolo de cele două trofee de Euroligă, De Colo a obținut și titlul de MVP al sezonului 2015/16. De asemenea, a fost inclus în echipa ideală a sezonului din competiția de top în 2016, 2017 și 2018, respectiv în a 2-a echipă în 2015 și 2019.

Nu se precizează care este posibila viitoare destinație a lui De Colo. El va împlini 32 ani în cursul acestei săptămâni. Înalt de 1.96 metri, Nando evoluează la pozițiile 2-3.

Are șase sezoane la activ în Euroligă cu 134 apariții și medii pe carieră de 16.3 puncte, 3.6 pase decisive, 2.9 recuperări și 1.2 intercepții în 26 minute pentru 16.4 la eficiență. De Colo are procentaje pe carieră de 50% la două puncte, 44% la trei puncte și 94% la linia de pedeapsă.

Cariera profesionistă a lui De Colo a demarat în 2006, alături de Cholet. După trei ani în țara natală s-a transferat la Valencia, unde a petrecut alte trei sezoane. Între 2012 și 2014 a jucat în NBA, pentru San Antonio Spurs și Toronto Raptors, bifând 125 apariții și având medii de 3.8 puncte, 18 recuperări și 1.7 pase decisive în 12 minute pe meci. În 2014 s-a întors în Europa, fiind legitimat de CSKA Moscova.

2 comentarii On CSKA Moscova și Nando De Colo au anunțat despărțirea după cinci ani

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.