CSKA Moscova se impune în duelul cu Real Madrid

CSKA Moscova s-a impus în confruntarea cu Real Madrid, în duelul ce a opus ocupantele locurilor 2 și 3 în Euroliga masculină la ora actuală. Rezultatul final al partidei transmise în direct la DigiSport și LookSport a fost de 82-78.

Madrilenii au au reușit un parțial de 8-2 și au irosit, prin Gustavo Ayon, șansa să preia conducerea în ultimul minut de joc, înainte de Will Clyburn și Daniel Hackett să transforme câteva aruncări libere cu care CSKA și-a asigurat victoria. Rușii nu au marcat niciun coș din acțiune în ultimele trei minute și 15 secunde de joc efectiv, dar au fost preciși la linia de pedeapsă pentru a se impune.

Foto: www.euroleague.net

Elevii lui Dimitris Itoudis au câștigat primul sfert cu 22-20, însă madrilenii au reușit un parțial de 20-12 în secvența a 2-a pentru a intra în avantaj la vestiare. CSKA a replicat cu 30 puncte în sfertul al 3-lea, perioadă în care Real a izbutit doar 21. Moscoviții au câștigat și ultimul act, cu 18-17.

Învingătorii au avut superioritate la recuperare (40-28), cu 19-7 la recuperările ofensive! Acest lucru i-a ajutat enorm pe ruși, în condițiile în care Realul a avut 61% la aruncările de două puncte, dață de 44% pentru CSKA. Ambele au avut același număr de reușite de la distanță cu procentaje echilibrate. Un alt avantaj prea mare pentru ruși s-a consemnat la linia de pedeapsă: 21/25 – 7/10.

Nando De Colo a reușit 21 puncte, 4 pase decisive. Cory Higgins a revenit după o absență de trei săptămâni și a contribuit cu 15 puncte, iar Daniel Hackett a terminat cu 14 puncte în doar 15 minute de joc pentru CSKA Moscova. În replică, Anthony Randolph a reușit 20 puncte, Gustavo Ayon a adăugat 11 puncte, 6 recuperări, 6 pase decisive, iar Klemen Prepelic a terminat cu 10 puncte, 4 pase decisive.

Real Madrid a fost lipsită la acest meci de serviciile lui Sergio Llull și Trey Thompkins. De altfel, antrenorul Pablo Laso a optat în ultima perioadă să-și lase 1-2 piese de bază acasă la anumite deplasări. La Moscova pe foaia de arbitraj a ibericilor a figurat și Ognjen Kuzmic, jucător care nu a mai evoluat în Euroligă din etapa a 2-a a sezonului regulat din cauza unei accidentări.

În urma acestui rezultat atât CSKA Moscova, cât și Real Madrid au 17-5 la general. Dacă egalitatea în doi va persista al finalul sezonului regulat avantajul va fi de partea rușilor, aceștia având 2-0 în duelurile directe din acest sezon.

2 comentarii On CSKA Moscova se impune în duelul cu Real Madrid

  • Hunter, Hines, Peters nu traverseaza o perioada prea buna. Ca sa nu mai vorbesc de Bolomboy si Voronchevich. CSKA e dependeta e Nando, in acest moment cel putin. De partea cealalta, absenta lui Luul chiar a contat.

  • Madridul a fost nitel mai buna. Insa si faptul ca lasat acasa 2 jucatori arata ca deja se pregatesc pt playoff.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.