CSKA Moscova l-a recrutat pe Cory Higgins în locul lui Sonny Weems

Schimbare de nume, însă același profil. CSKA Moscova s-a despărțit de americanul Sonny Weems și l-a înregimentat pe Cory Higgins. Informația a fost publicată pe site-ul oficial al grupării rusești.

Higgins are 26 ani, măsoară 1.96 metri și evoluează la poziția 2. El sosește de la Royal Hali Gaziantep, alături de care a jucat în sezonul 2014/15, când a fost al 5-lea marcator al ligii turcești.

Noul jucător al lui CSKA a absolvit universitatea Colorado în 2011. Are două sezoane în NBA, alături de Charlotte, după care a avut o scurtă experiență în NBDL. În 2013 a venit în Europa, jucând un sezon pentru Triumph Lyubertsy, la nivelul Ligii VTB.

În ediția 2014/15 a campionatului din Turcia, Higgins a avut medii de 16 puncte, 3.4 recuperări, 2.6 pase decisive și 1.1 intercepții pentru 10.7 la eficiență în peste 30 minute pe meci.

Weems, 29 ani, înalt de 1.98 metri și licențiat în Educație Fizică, a petrecut trei sezoane alături de CSKA Moscova. El a venit în Europa în toamna anului 2011, cu ocazia conflictului de muncă din NBA și a rămas aici. El a jucat un sezon pentru Zalgiris Kaunas după care s-a transferat la CSKA.

În 98 meciuri jucate la nivel de Euroligă, Weems a avut medii de 13.4 puncte, 3.7 recuperări și 2.8 pase decisive pe partidă. Sonny a mai jucat la nivel profesionist pentru Toronto Raptors și Denver Nuggets.

De notat că CSKA Moscova a ales să continue colaborarea cu fundașii Milos Teodosic, Nando de Colo și Aaron Jackson. Pe de altă parte, rușii s-au depărțit de Andrei Kirilenko, Saha Kaun și acum de Sonny Weems. Rămâne de văzut dacă CSKA a continua colaborarea cu Viktor Khryapa, jucător ofertat de alte cluburi cu pretenții din Rusia.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.