CSKA Moscova obține a 6-a victorie consecutivă în Euroligă. Administrează al 5-lea eșec succesiv lui Olympiacos!

CSKA Moscova a învins pe terenul lui Olympiacos Pireu în cadrul etapei a 24-a din sezonul regulat al Euroligii masculine. Rușii au reușit o repriză secundă impresionantă din punct de vedere defensiv pentru a se impune în fieful echipei elene. Rezultatul final a fost de 97-81.

Prima repriză a fost generoasă în realizări pe tabela de marcaj. Olympiacos a câștigat primul act cu 23-21, însă CSKA a intrat în avantaj la vestiare. Scorul după 20 minute de joc efectiv era de 51-50.

Foto: www.euroleague.net

Elevii lui Dimitris Itoudis s-au desprins în repriza secundă. CSKA a reușit un parțial de 21-14 în sfertul al 3-lea, pentru ca pe parcursul ultimelor zece minute să mărească ecartul pe tabela de marcaj.

Olympiacos nu a avut nicio intercepție în 40 minute de joc efectiv. Elevii lui David Blatt au avut mai puține recuperări și pase decisive. În schimb, CSKA Moscova a terminat cu un raport de 23 pase decisive și doar 4 posesii pierdute.

Cory Higgins a reușit 18 puncte, Nando De Colo a adăugat 16 puncte, 4 pase decisive, Kyle Hines a terminat cu 15 puncte, 5 recuperări, Sergio Rodriguez a izbutit 15 puncte, 12 pase decisive, iar Will Clyburn a totalizat 14 puncte, 8 recuperări pentru învingători. În replică, Zach LeDay a contabilizat 21 puncte, 9 recuperări, Vassilis Spanoulis a adăugat 14 puncte, 7 pase decisive, iar Georgios Printezis a terminat cu 10 puncte, 5 recuperări pentru Olympiacos.

Rușii au evoluat în formulă completă. În schimb, Janis Strelnieks a absentat pentru eleni.

CSKA Moscova obține a 6-a victorie consecutivă. În schimb, Olympiacos Pireu înregistrează cel de-al 5-lea eșec în succesiune. Rușii au 19-5 și sunt tot mai aproape de asigurarea avantajului terenului propriu în playoff. În schimb, grecii au ajuns la 12-12, fiind la egalitate pe locurile 7-9 cu Kirolbet Baskonia și Bayern Munchen.

Bayern Munchen a triumfat pe terenul lui Buducnost Podgorica, scor 89-75. Jocul a demarat favorabil germanilor, care s-au desprins la 25-17 în primele zece minute. Ex-iugoslavuu au revenit în sfertul al 2-lea și conduceau la jumătatea partidei cu 44-41. Bavarezii au clarificat situația în repriza secundă, printr-un parțial de 48-31.

Vladimir Lucic a reușit 18 puncte, 7 recuperări, Danilo Barthel a adăugat 16 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive, iar Nemanja Dangubic a terminat cu 13 puncte pentru învingători. De cealaltă parte, Edwin Jackson a reușit 19 puncte pentru Buducnost.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.