CSKA Moscova nu a marcat niciun coș din acțiune în sfertul 3 al meciului cu Khimki Moscova

CSKA Moscova a realizat o performanță cu adevărat unică. Și cu siguranță deloc pe placul multora. Formația antrenată de către Dimitris Itoudis a învins pe Khimki Moscova cu scorul de 79-68.

În sfertul al 3-lea al partidei amintite, transmisă în direct la DigiSport, CSKA nu a marcat niciun coș din acțiune! În schimb, elevii lui Itoudis au avut 14/16 la aruncările libere în actul amintit. Khimki a câștigat acest sfert cu 22-14, însă a pierdut meciul.

Jocul a avut parte de echilibru, lucru ilustrat și de statistica meciului. Singurul capitol la care s-a consemnat un dezechilibru a fost la linia de pedeapă. CSKA Moscova a avut 29/34 la aruncările libere pentru 85%. În schimb, Khimki a terminat cu 11/18 la acest procedeu pentru 61%.

Acest amănunt a fost evidențiat și de antrenorul Giorgis Bartzokas, de la Khimki Moscova, la conferința de presă ce a urmat meciului:

„Felicit CSKA Moscova pentru victorie. Am fost egali în toate capitolele statistice cu excepția aruncărilor libere. Ei au beneficiat de dublu față de echipa noastră. În sfertul al 3-lea toate punctele lui CSKA au venit din aruncări libere. Asta a fost diferența.

Cu toate acestea eu nu vreau să mă plâng de arbitri. Mulți antrenori se plâng și consider că asta e o problemă. Eu nu mă plâng, dar subliniez că într-un meci atât de echilibrat precum acesta, raportul aruncărilor libere nu este echilibrat.

În pofida liberelor am avut șansele noastre. Am ratat inclusiv din apropierea coșului în momente cruciale, lucru care a contat. Sunt de părere că dacă pe revenirea nostră am fi preluat conducerea presiunea i-ar fi apăsat și pe adversarii noștri. Cert este că îmi felicit jucătorii pentru evoluația și efortul din acest meci.”

Khimki Moscova are 8-6 la general și se situează pe locul al 8-lea după 14 etape în sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2017/18.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.