CSKA Moscova a anunțat legitimarea lui Mike James

CSKA Moscova a oficializat legitimarea lui Mike James. Americanul a semnat un angajament pentru sezonul 2019/20.

Știrea inițială – 2 august 2019

CSKA Moscova este foarte aproape de a semna un contract cu Mike James. Anunțul oficial lipsește, însă de pare că cel mai bun marcator al Euroligii masculine în sezonul precedent este pe punctul de a se alătura deținătoarei trofeului.

James a avut 30 apariții în sezonul 2018/19 la nivel de Euroligă și a avut medii statistice de 19.8 puncte, 6.4 pase decisive și 3.8 recuperări pe partidă. El și-a reziliat contractul cu AX Olimpia Milano, după ce noul antrenor, Ettore Messina, l-a anunțat că nu contează pe serviciile sale în stagiunea următoare. Se pare că James a încasat aproximativ un milion de dolari la reziliere.

E posibil ca James să fie ultimul transfer perfectat de CSKA Moscova în această vară. Una ce a consemnat un număr neobișnuit de mare în ceea ce privește schimbările din lot. Rușii au dorit să schimbe și să înceapă un nou proiect după două trofee de Euroligă în ultimele patru ediții.

Dacă această mutare se oficializează, CSKA Moscova obține un scorer la pozițiile 1-2, acolo unde a rămas fără Nando De Colo. James ar fi cel de-al 6-lea jucători de pozițiile 1-2 în angrenajul echipei antrenate de către Dimitris Itoudis.

Lotul lui CSKA Moscova pentru sezonul 2019/20

Fundași – Janis Strelnieks, Ivan Ukhov, Daniel Hackett, Mikhail Kulagin, Ron Baker, Mike James
Extreme – Joel Bolomboy, Semen Antonov, Andrei Vorontsevich, Will Clyburn, Andrei Lopatin, Darrun Hilliard, Nikita Kurbanov
Pivoți – Kyle Hines, Kosta Koufos, Johannes Voigtmann

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.