CSKA Moscova se desprinde la 2-0 în seria cu Khimki din playoff-ul Euroligii

CSKA Moscova s-a desprins la 2-0 în seria cu Khimki Moscova din playoff-ul Euroligii masculine – ediția 2017/18. Meciul 2, desfășurat joi (19.04), la MegaSports Arena, s-a încheiat cu scorul de 89-84. Confruntarea a fost în direct la DigiSport.

A fost un meci cu multiple schimbări la conducere și care a consemnat echilibru pe tot parcursul celor 40 minute de joc efectiv. CSKA conducea cu două puncte la prima pauză, însă Khimki a jucat mai bine în sfertul al 2-lea. În pofida recuperărilor cedate sub propriul panou, formația antrenată de Georgios Bratzokas conducea cu scorul de 45-43 la jumătatea meciului.

Repriza secundă a consemnat un nivel defensiv impresionant din partea echipei antrenate de către Dimitris Itoudis. Un element crucial în orice meci, cu atât mai mult în condițiile absenței lui Nando De Colo, unul dintre liderii lui CSKA în ultimii ani. Gazdele conduceau cu scorul de 68-66 la intrarea în secvența decisivă. Ultimul act a fost controlat de către CSKA, formație ce a obținut o nouă victorie muncită.

Sergio Rodriguez a acoperit absența lui De Colo. Spaniolul a petrecut 35 minute pe parchet, având 26 puncte și 10 pase decisive pentru 36 la eficiență. Cory Higgins a adăugat 19 puncte, Will Clyburn a adăugat 16 puncte, 7 recuperări, Othello Hunter a terminat cu 14 puncte, 7 recuperări, iar Semen Antonov a bifat 12 puncte pentru CSKA.

În replică, Anthony Gill a reușit 24 puncte, 5 recuperări, Alexey Shved a terminat cu 12 puncte, 7 pase decisive, iar Stefan Markovic și James Anderson au totalizat câte 11 puncte fiecare în contul lui Khimki.

CSKA Moscova a fost lipsită de Nando De Colo și Kyle Hines. De cealaltă parte, au lipsit Tyler Honeycutt și Sergey Monia.

Scorul general a devenit 2-0. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide, CSKA fiind în grafic pentru o nouă calificare la Final Four. Meciul 3 și eventualul Meci 4 vor fi găzduite de Khimki.

Foto: www.euroleague.net

Articole din aceeași categorie

2 comentarii On CSKA Moscova se desprinde la 2-0 în seria cu Khimki din playoff-ul Euroligii

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.