CSKA Moscova s-a calificat în semifinalele Ligii VTB

CSKA Moscova este cea de-a 3-a echipă calificată în semifinalele Ligii VTB. Campioana Europe a triumfat în Meciul 3 al seriei cu BC Astana, scor 91-73, în Kazahstan, pentru a pune capăt seriei cu scorul general de 3-0.

Jocul a fost controlat de elevii lui Dimitris Itoudis. Ei s-au desprins la 19 puncte pe parcursul primei reprize și nu au cedat până la final. Repriza secundă a fostmai echilibrată în ideea în care diferența nu a mai crescut pe tabel de marcaj.

Nando De Colo a avut 18 puncte, 8 pse decisive, iar Vitaly Fridzon a adăugat 14 puncte, 3 pase decisive pentru învingători. În replică, Robert Lowery a avut 23 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive pentru Astana.

În semifinale, CSKA Moscova se duelează cu învingătoarea seriei dintre Lokomotiv Kuban Krasnodar și Unics Kazan. Scorul general în acest duel a devenit 2-1 pentru Loko Basket, după ce Meciul 3, desfășurat la Kazan, a fost adjudecat de vizitatori cu 83-71.

Taylor Rochestie a reușit 21 puncte, 5 pase decisive pentru învingători. Latavious Williams a replicat cu 16 puncte, 8 recuperări în contul lui Unics.

Meciul 4 se dispută tot pe terenul lui Unics.

În cealaltă semifinală se duelează Zenit St Petersburg și Khimki Moscova.

Câștigătoarea Ligii VTB primește dreptul de participare în următoarea ediție a Euroligii masculine. Dacă competiția va fi adjudecată de CSKA Moscova (contract cu Euroleague Basketball), atunci finalista va primi acest drept.

Foto: vtb-league.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.