CSKA Moscova a învins pe Unics Kazan în Liga VTB

CSKA Moscova a câștigat duelul de Euroligă din Liga VTB, cu Unics Kazan. Rezultatul final al partidei desfășurate luni (16.01) a fost de 105-91.

Nando De Colo a strălucit cu 17 puncte și 11 pase decisive. James Augustine l-a secondat cu 16 puncte, iar Aaron Jackson a terminat cu 14 puncte pentru învingători. CSKA a jucat fără Milos Teodosic în această partidă.

De cealaltă parte s-a evidențiat Keith Langford, autor a 25 puncte, Orlando Johnson a adăugat 18, iar Artsiom Parakhouski a terminat cu 16 pentru Unics.

În urma acestui rezultat, CSKA Moscova are 12-1 la general și se menține pe primul loc. În schimb, Unics kazan are 10-3 și se situează pe locul al 3-lea. Locul 2 revine lui Lokomotiv Kubam (10-2).

Foto: vtb-league.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.