CSKA Moscova a câștigat Liga VTB pentru a 10-a oară

CSKA Moscova a câștigat Liga VTB – ediția 2018/19. Formația antrenată de Dimitris Itoudis a depășit pe Khimki Moscova în marea finală a competiției cu scorul general de 3-0.

Ultimul meci a avut loc luni (10.06), în fieful lui Khimki. Rezultatul final a fost de 80-62. Partida a fost controlată de CSKA, echipă ce s-a desprins la 43-28 în primele 20 minute de joc efectiv. Repriza secundă nu a avut schimbarea.

Foto: CSKA PBC (Twitter)

Cory Higgins a totalizat 23 puncte, Othello Hunter a adăugat 15 puncte, 8 recuperări, iar Nikita Kurbanov a terminat cu 12 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive pentru CSKA. Viatcheslav Zaitsev a replicat cu 22 puncte, 5 recuperări pentru Khimki. Această echipă a fost lipsită de Alexey Shved la Meciurile 2 și 3 din cauza unei accidentări.

CSKA Moscova câștigă Liga VTB pentru a 10-a oară în 11 ediții. În schimb, Khimki are un trofeu și alte cinci finale pierdute. Ambele echipe vor evolua în următoarea ediție a Euroligii masculine.

Reamintim că CSKA Moscova a cucerit și Euroliga masculină în acest sezon competițional.

1 comentarii On CSKA Moscova a câștigat Liga VTB pentru a 10-a oară

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.