CSKA Moscova – 26 milioane euro numai pentru salarii în sezonul 2019/20

CSKA Moscova va avea un buget de salarii cifrat la suma de 26 milioane euro în sezonul 2019/20. Deținătoarea Euroligii este în continuare în căutări pentru fortificarea lotului de jucători.

Andrei Vatutin, președintele moscoviților, a declarat pentru Izvestia că din această sumă trebuie reduse taxele, în valoare de 13%. Rezultă, așadar, un buget net de salarii în valoare de 22.6 milioane euro pentru sezonul următor. Trebuie notat că este vorba exclusiv despre salarii. Aici se adaugă cheltuieli legate de competiție, deplasări, cazări, terți și așa mai departe.

În această vară, după câștigarea celei de-a 2-a Euroligii în ultimii patru ani, CSKA Moscova a operat o schimbare de gardă. Jucători importanți precum Nando De Colo, Sergio Rodriguez, Cory Higgins, Alec Peters și Othello Hunter au plecat. Locurile acestora au fost ocupate, până la această oră, de un fundaș, o extremă și doi pivoți.

Antrenorul Dimitris Itoudis este sigur de faptul că va miza pe serviciile lui Janis Strelnieks, Johannes Voigtmann, Darun Hilliard și Kosta Koufos. Acești jucători au fost legitimați în această vară. Moscoviții caută un fundaș, după ce s-au despărțit de mai mulți jucători importanți la perimetru în această vară.

Următoarea țintă a lui CSKA este Ron Baker. Acesta are 26 ani, măsoară 1.93 metri și evoluează la pozițiile 1-2. Absolvent al Wichita State în 2016, Baker a jucat la nivel profesionist pentru New York Knicks, Washington Wizards și Westchester Knicks. Are 96 apariții în NBA cu medii pe carieră de 3.1 puncte, 1.8 pase decisive și 1.4 recuperări. Baker nu a evoluat niciodată în Europa.

CSKA continuă cu Joel Bolomboy, Ivan Ukhov, Semen Antonov, Andrey Vorontsevich, Will Clyburn, Daniel Hackett, Andrei Lopatin, Mikhail Kulagin, Nikita Kurbanov și Kyle Hines din sezonul anterior.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.