CSKA îl confirmă pe Itoudis! Olympiacos tot mai aproape de Blatt!

Andrei Vatutin, președintele lui CSKA Moscova, a declarat în presa rusească faptul că nu se pune problema înlocuirii antrenorului în această vară. Oficialul moscoviților a precizat că Dimitris Itoudis va rămâne la cârma echipei alături de care a obținut locul 1 în sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2017/18, dar a încheiat Final Four-ul pe ultima poziție, a 4-a.

Iată ce a declarat Vatutin:

„Dimitris Itoudis are contract cu CSKA Moscova pe sezonul 2018/19. Firește că au avut loc discuții cu el după încheierea sezonului 2017/18, însă acestea nu pot fi făcute publice. Sper că toată lumea înțelege acest lucru. Vreau să clarific faptul că antrenorul echipei noastre are contract pentru sezonul următor.”

În vârstă de 47 ani, Itoudis are patru sezoane la activ în funcția de antrenor principal al lui CSKA Moscova. El a câștigat de patru ori Liga VTB și a calificat echipa de patru ori la Final Four-ul Euroligii. A câștigat trofeul în 2016. În 2015 și 2017 a ocupat locul 3, iar în 2018 s-a clasat pe locul 4.

În altă ordine de idei, după ce în cursul zilelor trecute s-a vorbit în presă despre interesul lui Olympiacos Pireu față de antrenorul David Blatt, clubul elen a făcut primul pas către o negociere. Tehnicianul american-israelian a primit o ofertă pe doi ani, apropiată de cerințele sale salariale.

Urmează să aibă loc discuții cu privire la bugetul și strategia echipei pentru sezonul competițional 2018/19, însă e limpede că ambițiile lui Olympiacos sunt mari. De cealaltă parte, Blatt a fost interesat de o revenire în NBA, ca antrenor principal, însă devine tot mai evident că această dorință nu se va materializa, cel puțin în această vară.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.