Croația ar putea miza pe toți jucătorii din NBA în fereastra a 3-a a calificărilor la FIBA Basketball World Cup 2019

Iubitorii baschetului din România ar putea să-l revadă pe Bojan Bogdanovic. Acesta a declarat că dorește să joace pentru echipa națională a Croației în campania de calificare la FIBA Basketball World Cup 2019.

În cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al FIBA, Bogdanovic a declarat următoarele:

„Suntem pe ultimul loc în grupă și se pare că șansele nu sunt de partea noastră. Există însă șanse matematice de a avansa în faza următoare a calificărilor și nu vom renunța la luptă. Nu suntem genul care renunțe așa ușor. Vom lupta și vom continua să credem în șansa noastră. E singura opțiune.

Îmi place să joc pentru echipa națională. Vreau să lupt pentru țara mea și să o ajut să se califice pentru turneul final din China. Vreau să fiu prezent la turneul final și să mai joc măcar o dată într-o competiție de anvergură alături de echipa națională.”

Croația are 1-3 la general și se situează pe ultimul loc în grupa din campania de calificare. Ex-iugoslavii joacă pe 28 iunie cu Italia, pentru ca pe 1 iulie să joace cu România. Ambele partide le dispută în deplasare. Jocul cu România va avea loc la Sala Polivalentă Cluj-Napoca.

Reamintim că România a învins în Croația, scor 58-56, în luna noiembrie 2017, bifând unul dintre cele mai mari succese din istoria recentă a baschetului românesc. La EuroBasket 2017, croații au învins cu scorul de 74-58.

Potrivit FIBA.basketball, este de așteptat ca naționala Croației să evolueze în fereastra a 3-a a calificărilor, adică inclusiv la Cluj-Napoca, cu Bojan Bogdanovic, Dario Saric, Dragan Bender, Ivica Zubac și Ante Zizic – adică jucătorii angrenați în NBA.

Foto: www.fiba.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.