Croația învinge Bosnia într-un meci amical

Croația, ultimul adversar al României în faza inaugurală a calificărilor pentru FIBA Basketball World Cup 2019, a câștigat un meci amical disputat în compania Bosniei-Herțegovina. Rezultatul final a fost de 88-75.

Jocul a fost controlat de croați, însă prima jumătate s-a desfășurat sub semnul echilibrului. Scorul la prima pauză a fost de 16-11, pentru ca la jumătatea partidei să fie de 34-31. Sfertul al 3-lea a consemnat multe puncte de ambele părți, pentru un parțial de 30-27, pentru ca secvența decisivă să fie adjudecată de Croația cu 24-17.

Ivica Zubac a reușit 28 puncte, 12 recuperări, Bojan Bogdanovic (foto) a adăugat 20 puncte, iar Darko Planinic a terminat cu 9 puncte pentru învingători. Zeljko Sakic a bifat cinci minute de joc în această partidă. În replică, Edin Atic a reușit 21 puncte, 7 recuperări pentru Bosnia.

Statistica meciului poate fi consultată AICI.

România primește vizita Croației în cursul zilei de duminică (01.07), la Sala Polivalentă Cluj-Napoca. În cursul zilei de joi (28.06), tricolorii se duelează cu Olanda la Groningnen. Ambele partide contează pentru calificările FIBA Basketball World Cup 2019.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.