Craiova revine de la -19 și se obține a 2-a victorie în Grupa Roșie

SCM U Craiova a depășit SCM Timișoara, scor 88-83, în ultima etapă din Grupa Roșie a Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2018/19. Partida a avut loc vineri (05.04), în fieful oltenilor.

Echipa antrenată de către Cristi Bota s-a desprins la 19 puncte în debutul reprizei secunde, în condițiile în care ar fi avut nevoie de o victorie la cel puțin 26 puncte diferență pentru a urca pe locul al 4-lea în clasament. Craiova a reușit un parțial de 42-18 în ultimele 15 minute de joc efectiv pentru a obține cea de-a 2-a victorie în Grupa Roșie.

Porter Troupe a avut 22 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive, Goran Gajovic a adăugat 17 puncte, iar Morris Curry a terminat cu 15 puncte, 8 pase decisive și 4 recuperări pentru formația învingătoare. În replică, Sherwood Brown a totalizat 22 puncte, Brandon Randolph a adăugat 16 puncte, 6 recuperări, iar Vladan Vukosavljevic a terminat cu 15 puncte, 4 recuperări pentru Timișoara.

Craiova a jucat în șase străini, fără Aleksandar Radukic. Acesta nu a fost utilizat deloc în ultimele partide. În schimb, Timișoara a fost lipsită și de această dată de Octavian Popa Calotă. El a absentat la toate meciurile alb-violeților de la eliminarea din Cupa României.

Cele două formații încheie sezonul regulat pe locurile 4-5. Craiova a avut 12-12 la general, cu 2-8 în faza a 2-a din sezonul regulat. În schimb, Timișoara a avut 10-14, cu 5-5 în TOP 6. Oltenii vor beneficia de avantajul terenului propriu în sferturile de finală.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.