SCM U Craiova a învins Steaua CSM EximBank București

SCM U Craiova a învins pe Steaua CSM EximBank București, scor 81-79, într-un meci contând pentru etapa a 22-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17. Meciul a fost transmis în direct la DigiSport 4.

Bucureștenii au fost pe tot parcursul primelor 30 minute de joc în avantaj, cu excepția câtorva momente în primul sfert. La prima pauză scorul era de 18-14 în favoarea militarilor. Ei conduceau la jumătatea meciului cu scorul de 40-37. Pe parcursul sfertului al 3-lea, Craiova a avut mai multe oportunități de a prelua conducerea, dar nu a reușit acest lucru. Oaspeții au avut mari probleme la lini de pedeapsă, Craiova egalând situația la 52 cu zece minute înainte de final.

Oltenii au preluat conducerea pe tabela de marcaj cu două minute înainte de ginal, în urma unui coș cu fault. Ulterior echipele s-au succedat de mai multe ori la conducere. Abrams a adus Craiova definitiv la conducere, după care Long a fost sancționt cu abatere de pași la o fentă de aruncare la care s-a desprins de la sol.

Abrams a avut 18 puncte, 5 recuperări, Burlacu a adăugat 15 puncte, iar Hargrove a terminat cu 15 puncte, 5 recuperări pentru învingători. În replică, Runkauskas a reușit 20 puncte, iar Malesevic și Falker au avut 14 puncte fiecare.

Milorad Perovic a condus formația din capitală din postura de antrenor interimar.

Steaua a disputat acest meci fără Dave Dudzinski, ceilalți cinci străini fiind utilizați.

Cele două echipe s-au confruntat în urmă cu zece zile la turneul de cupă. Atunci Steaua CSM EximBank s-a impus în manieră convingătoare.

Prin eliminarea rezultatelor cu Baia Mare, SCM U Craiova are 4-14 la încheierea primei faze a sezonului regulat din LNBM, situându-se pe locul 10. Steaua CSM EximBank are 12-6 la general și se situează pe locul 2.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.