Craiova a învins în Kosovo

SCM U Craiova a obținut o victorie în deplasare, pe terenul echipei KB Peja, în etapa a 2-a din TOP 8 la nivelul Ligii Balcanice. Oltenii s-au impus cu scorul de 67-60 la capătul unui meci în care au condus în permanență.

Kosovarii au marcat primul coș al partidei prin fostul pivot al Timbei, Jozo Brkic. A urmat o perioadă de joc foarte bună pentru Craiova, echipă care a trecut la conducere și s-a desprins la 20-10 până la prima pauză.

Sfertul al 2-lea a început cu un parțial de 12-2 pentru vizitatori, astfel încât oltenii conduceau cu 20 de puncte în minutul 16. Peja a încheiat mai bine repriza în condițiile în care Craiova nu a mai înscris din acțiune până la pauză. Astfel, după 20 minute de joc scorul era de 33-21.

craiova

Repriza a 2-a demarează cu un parțial de 12-4 în favoarea kosovarilor, aceștia apropiindu-se la două posesii în minutul 24 al partidei. Urmează șase puncte fără replică în contul Craiovei. Oaspeții mențin un avantaj consistent la intrarea în sfertul decisiv, tabela de marcaj indicând scorul de 48-37 cu zece minute înainte de final.

Peja izbutește un parțial de 9-2 în debutul sfertului decisiv și scorul se strânge la 50-46 în minutul 35, moment în care Andjelko Mandic a cerut timp de odihnă. Jocul modest al Craiovei se prelungește, iar Peja strânge la un punct. Replica vine de la Bosnjak, de pe semicerc, din serviciul lui Boltic. De aici și până la final elevii lui Mandic au gestionat avantajul pentru o victorie importantă.

Djordje Micic a avut 15 puncte, 5 pase decisive, Milivoje Bozovic a adăugat 14 puncte, 8 recuperări, Radomir Marojevic a avut 14 puncte, iar Marko Boltic a terminat cu 5 puncte, 13 recuperări și 5 pase decisive. În replică, Alban Veseli și Janou Rubin au avut câte 11 puncte pentru Peja.

În sală a fost extrem de frig, temperatura fiind în jurul a 10 grade Celsius. Dovadă în acest sens a fost modul în care erau îmbrăcați spectatorii, dar și reprezentanții staff-urilor celor două echipe.

După acest meci SCM U Craiova are 2-2 la general în cadrul Grupei C. În schimb, KP Peja are 3-1. Următoarele două meciuri ale oltenilor se vor desfășura pe teren propriu,

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.