Coșuri decisive semnate Paul George și Thon Maker

Paul George și Thon Maker au marcat coșuri decisive în cursul nopții trecute în NBA. Primul a completat o seară colosală din punct de vedere individual, la capătul unei partide ce a necesitat două reprize de prelungiri.

OKC Thunder au învins pe teren propriu în meciul cu Utah Jazz. Rezultatul final a fost de 148-147. PG13 a înscris cu un floater în ultima secundă din repriza a 2-a suplimentară pentru a consfinți victoria echipei sale. El și-a asumat această acțiune în condițiile în care Russell Westbrook fusese descalificat pentru șase greșeli personale.

Paul George a terminat meciul cu 50 minute de joc și 45 puncte, 9 recuperări, 7 pase decisive. Westbrook l-a secondat cu 43 puncte, 15 recuperări și 8 pase decisive. În replică, Donovan Mitchell a reușit 38 puncte, 5 pase decisive, 4 recuperări pentru Utah.

Detroit Pistons au câștigat în fieful Atlantei Hawks, scor 125-122, prin intermediul triplei semnate de Thon Maker cu 16 secunde înainte de final. El a rupt echilibrul cu această reușită, iar tabela de marcaj nu s-a mai modificat până la epuizarea timpului de joc.

Thon Maker a avut 9 puncte în 18 minute de joc, venind de pe bancă. Reggie Jackson a izbutit 32 puncte, 8 pase decisive, 5 recuperări, iar Andre Drummond a adăugat 26 puncte, 21 recuperări și 5 intercepții pentru învingători. De cealaltă parte, Trae Young a reușit 30 puncte, 10 pase decisive pentru Atlanta.

În plus, Lauri Markkanen a transformat două aruncări libere prin care a schimbat soarta meciului dintre Chicago Bulls și Orlando Magic. Rezultatul final a fost de 110-109. Finlandezul a fost trimis la linia de pedeapsă în penultima secundă de joc, fiind precis de ambele ori.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.