Cory Higgins se desparte de CSKA Moscova. Următoarea destinație este FC Barcelona!

Cory Higgins a anunțat că nu va mai juca pentru CSKA Moscova. El a făcut această afirmație imediat după încheierea finalei Ligii VTB – ediția 2018/19.

Americanul a jucat un rol important în ultimii ani la CSKA și a ajutat această grupare să câștige Euroliga masculină în acest sezon competițional. Americanul în vârstă de 29 ani a petrecut patru sezoane alături de ruși, cucerind trofeul suprem în baschetul european la nivel de club în două rânduri. Alături de acestea a câștigat Liga VTB de patru ori.

Potrivit eurohoops.net, Higgins are o înțelegere cu FC Barcelona. Sursa menționată notează că jucătorul american va semna un contract pe trei ani în valoare totală de șase milioane dolari (salariul net al jucătorului).

În sezonul 2018/19, Higgins a totalizat 14.9 puncte, 2.2 recuperări și 1.8 pase decisive în 25:25 minute pe partidă la nivel de Euroligă. El a jucat 32 partide în această întrecere în stagiunea tocmai încheiată.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.