Actualizare. Luptă mare pentru Cory Higgins

Cotidianul iberic As anunță faptul că jucătorul american Cory Higgins a ajuns la un acord cu FC Barcelona. El evoluează de patru ani alături de CSKA Moscova, formație cu care a câștigat Euroliga de două ori. Informația nu a fost confirmată pe cale oficială de niciuna dintre părți.

Higgins, jucător de perimetru, are o calitate individuală remarcabilă, fiind un scorer redutabile. El a fost pus în valoare pe sistemul construit de Dimitris Itoudis, la formația din capitala Rusiei. În sezonul 2018/19, Cory a avut medii de 14.8 puncte, 2.2 recuperări și 1.8 pase decisive pentru 14.4 la eficiență pe partidă în Euroliga masculină. Acesta este cel mai bun sezon al carierei sale.

În vârstă de 30 ani, înalt de 1.96 metri, Cory Higgins evoluează la pozițiile 2-3. El a absoilvit universitatea Colorado în urmă cu opt ani.

La nivel profesionist, nefiind ales în NBA Draft, Higging a jucat pentru Erie BayHawks, Charlotte Bobcats, Triumph Lyubertsy și Royal Halı Gaziantep. În vara anului 2015 a semnat cu CSKA, formație alături de care a debutat în Euroligă. Aici are 97 apariții și medii statistice de 11.2 puncte, 2.2 recuperări și 1.4 pase decisive în 22.2 minute pentru 10.3 la eficiență.

Potrivit publicației elene SDNA, Anadolu Efes Istanbul a intrat pe fir în cursa de legitimare a lui Cory Higgins. Vicecampioana Europei îi oferă un contract pe trei ani cu un salariu pe sezon de aproape două milioane dolari.

În altă ordine de idei, CSKA Moscova intenționează să-i prezinte o ofertă lui Higgins. Acesta devine agent libet la încheierea acestui sezon.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.