Continuă mutările la nivel de Euroligă

Mai multe echipe din Euroliga masculină au anunțat semnarea de contracte cu noi jucători. Este vorba despre Efes, Barcelona, Olympiacos și Panathinaikos.

Josh Adams este noul funcaș al lui Anadolu Efes Istanbul. El vine de la Avtodor Saratov, unde a avut medii de 12.1 puncte și 4.2 pase decisive în 13 partide la nivelul Ligii VTB. Adams este debutant în Euroligă.

Adrien Moerman a fost legitimat de FC Barcelona. Jucător de poziția 4, înalt de 2.02 metri și în vârstă de 28 ani, francezul a semnat pe un an. El sosește de la Darussafaka Dogus, alături de care a bifat 33 prezențe în ultima ediție a Euroligii cu 8.1 puncte și 5.1 recuperări pe partidă.

Jamel McLean este noul component al echipe Olympiacos Pireu. Americanul de poziția 4, înalt de 2.03 metri și în vârstă de 29 ani a semnat un contract pe doi ani. El sosește de la EA7 Milano, formație alături de care a jucat în ultimi doi ani. McLean a avut medii de 8.7 puncte și 4.2 recuperări pe meci în Euroligă pe parcursul sezonului 2016/17. De notat că McLean e al 3-lea jucător de pozițiile 4-5 legitimat de Olympaicos după Kim Tillie și Georgios Bogris.

Marcus Denmon a fost legitimat de Panathinaikos Atena. Acesta este fundaș, măsoară 1.91 metri și are 27 ani. El a semnat pe un an cu opțiune pentru al 2-lea. Sosește de la Gaziantep, alături de care a avut medii de 15.9 puncte și 4.2 pase decisive pe meci în campionatul Turciei.

1 comentarii On Continuă mutările la nivel de Euroligă

  • Othello Hunter, ultima oară la Real Madrid, a trecut la CSKA Moscova. Baschetbalistul american a semnat pe doi ani cu ex-campioana Euroligii.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.