Constantin Pălîi s-a stins din viață

Federația Română de Baschet a anunțat trecerea în neființă a lui Constantin Pălîi. Acesta s-a stins în cursul zilei de duminică (12.08), după o lungă și cumplită suferință.

Nascut pe 2 martie 1973, ploiesteanul a bifat numeroase selectii la echipa nationala, si in perioada junioratului, si la seniori. De asemenea, el a facut parte, alaturi de Gheorghe Muresan, Toni Alexe, Elemer Tordai sau Marcel Tenter, din echipa nationala de juniori a Romaniei care a ocupat locul 5 la Campionatul Mondial.

Stiind de suferinta lui, dar si de ultima lui dorinta, aceea de a putea reveni din SUA (acolo unde locuia) inapoi in Romania, pentru a-si vedea pentru ultima data parintii si prietenii, fostul lui coleg din acea echipa de la Mondialul canadian Gheorghe Muresan a initiat in mediul online o campanie de strangere de fonduri, initiativa la care au contribuit financiar numerosi iubitori ai baschetului din tara noastra. Asa se face ca ultimul vis al lui Palii s-a indeplinit acum cateva saptamani: a revenit in tara si si-a revazut familia si fosti colegi de echipa.

Costel Palii a fost de 4 ori campion al Romaniei la seniori, cu formatii ca Steaua, Dinamo si CSU Asesoft Ploiesti, echipa cu care in 2005 a castigat si FIBA Euope Cup. In cariera a mai evoluat la Vega Soced (cu care a iesit vicecampion) si CSU Brasov.

Text preluat de pe ste-ul www.frbaschet.ro

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.