Concurs CSU Fans cu ocazia publicării revistei aniversare CSU Fans Magazin Nr. 200

CSU Fans Sibiu organizează un concurs pentru suporteri. Acesta va fi recompensat cu premii, incluzând revista record, de dimensiuni mari, pe care Asociația Al 6-lea Jucător o pregătește cu ocazia publicării celui de-al 200-lea număr al revistei CSU Fans Magazin.

Suporterii sunt invitați să se filmeze și să spună motivele pentru care sunt îndrăgostiți de baschet. Aceștia trebuie să posteze clipul pe Facebook, iar postările cu cele mai multe like-uri vor fi premiate după cum urmează:

Locul 1 – Revista Record (1×1.6m) + tricoul evenimentului recordului.

Urmatorii cinci clasati primesc cate un tricou al echipei nationale, oferit de Federatia Romana de Baschet, si numarul 200, aniversar, al CSU Fans Magazin (formatul obisnuit, A5).

🎉 CONCURS!💛💙 PASIUNE. BASCHET. FANI. Dar mai ales suntem DE NEOPRIT! Dacă ești ca noi, iar mingea de baschet îți…

Publicată de CSU Fans Sibiu pe Miercuri, 1 mai 2019


Citiți și

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.