Componenții lui Vytautas sunt revoltați că LaVar Ball le cere cum să joace

Donatas Urbontas, jurnalist lituanian cu activitate intnsă pe rețeaua de socializare Twitter, a dezvăluit problemele cu care se confruntă Vytautas, noua echipă a fraților lui Lonzo Ball, de la Los Angeles Lakers. Amintitul jurnalist a evidențiat faptul că jucătorii lui Vytautas sunt extrem de nemulțumiți de faptul că LaVar Ball, tatăl lui LaMelo și LiAngelo, a venit la un antrenament și le-a cerut să joace mai ritmat și să arunce mai mult de pe semicerc.

Totodată, jucătorii, dar și antrenorul Seskus, sunt revoltați cu nivelul de apărare al fraților Ball.

Antrenorul Seskus a declarat că urmează să aibă o întâlnire cu familia Ball pentru a lămuri anumite lucruri.

În concluzie se ridică un firesc semn de întrebare: antrenorul și managementul lui Vytautas pe ce planetă au trăit crezând că într-o echipe de pluton din Lituania lucrurile ar putea decurge altfel decât se întâmplă în ditamai NBA-ul? Cineva de la acest club se pare că și-a închipuit că niște jucători cu experiență vor accepta ca doi jucători amatori și tatăl acestora să-și impună regulile.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.