De Colo răpune campioana Europei la ea acasă

CSKA Moscova este foarte aproape de a câștiga sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2017/18. Moscoviții au obținut o victorie la mustață pe terenul lui Fenerbahce Dogus Istanbul, scor 81-79, în etapa a 26-a. Partida desfășurată vineri (16.03) a fost transmisă în direct la DigiSport.

Nando De Colo a marcat coșul victoriei aproape de expirarea timpului de joc. Francezul și-a asumat o acțiune individuală, cu finalizare de la semidistanță. Mingea a izbit inelul de mai multe ori înainte să cadă în cilindru.

Moscoviții au revenit în secvența decisivă. CSKA a înscris 27 puncte pe parcursul ultimelor zece minute. Asta după ce în secvența a 3-a oamenii lui Dimitris Itoudis au fost limitați la doar zece puncte marcate.

Fenerbahce a avut un sfert al 4-lea modest, văzându-se condusă cu scorul de 68-74 când mai erau 74 secunde pe timpul de joc, însă o triplă a lui Nicolo Melli a alimentat un parțial de 7-1 în favoarea campioanei în exercițiu a Europei. Kostas Sloukas a transformat două libere cu 11 secunde înainte de final, după care De Colo a pecetluit soarta jocului.

Andrey Vorontsevich a reușit 17 puncte, cu 6/6 din acțiune, incluzând 5/5 de la mare distanță. Cory Higgins și Kyle Hines au adăugat câte 15 puncte, iar Nando De Colo a totalizat 13 puncte, 8 pase decisive pentru CSKA. În replică, Nicolo Melli a reușit 18 puncte, 4 recuperări, Jan Vesely a adăugat 13 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive, iar Brad Wanamaker a încheiat cu 11 puncte pentru Fener.

În urma acestui rezultat, CSKA Moscova se desprinde la trei victorii de următoarele clasate în fruntea Euroligii. Rușii au 21-5 la general. Ehcipa din capitala Rusiei și-a asigurat avantajul terenului propriu în sferturile de finală ale competiției.

În schimb, Fenerbahce împarte locurile 2-3 cu Olympiacos Pireu, ambele având 18-8.

Foto: www.euroleague.net
Video: Sportando (Twitter)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.