Dacă doriți să deveniți colaboratori ai site-ului, trebuie nu doar să vă placă, ci să și înțelegeți jocul de baschet și să fiți capabili să redactați texte cel puțin de nivelul celor care sunt publicate în acest moment pe site. Cum, momentan, nimeni nu câștigă nimic din scrisul articolelor, activitatea nu va fi remunerată, colaborarea fiind pe bază de voluntariat. Dacă, în continuare, mai suntetți tentați să intrați în echipă, dați-ne un mail la contact@24secunde.ro sau un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.