U-BT Cluj-Napoca a dispus de SCM Universitatea Craiova în Meciul 2 din primul tur al playoff-ului LNBM

U-BT Cluj-Napoca a depășit SCM Universitatea Craiova, scor 104-78, în Meciul 2 al primului tur din playoff-ul Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17. Partida a fost transmisă în direct la DigiSport 3.

Formația gazdă a controlat jocul, conducând în permanență pe tabela de marcaj. Clujenii au marcat din nou cu generozitate de pe semicerc, având 11 reușite de lamare distanță în prima repriză. Craiova a oferit o replică mai solidă pe parcursul primei jumătăți. Acest lucru a fost posibil pe fondul celor 18 puncte marcate de Cătălin Burlacu, jucător ce va aniversa 40 ani de viață în această vară. Defensiva Craiovei nu a avut însă soluții, scorul la pauză fiind de 55-42.

Debutul reprizei secunde a consemnat dublarea diferenței pe tabela de marcaj, scor 78-53, în minutul 27 al partidei. Burlacu și Barro au avut o dispută oprită de arbitri în urma căreia primul nu a mai revenit pe parchet. Lucrurile nu s-au schimbat pe tabela de marcaj. Formația de pe Someș a continuat să marcheze cu generozitate, având 60% cu 22 reușite de pe semicerc.

Aleks Rasic a totalizat 25 puncte (7×3), 4 pase decisive, Kyndall Dykes a adăugat 19 puncte, 7 pae decisive, Filip Adamovic a bifat 17 puncte, 8 recuperări, 6 pase decisive, iar Vlad Moldoveanu a terminat cu 16 puncte pentru învingători. În replică, Cătălin Burlacu a reușit 18 puncte, 3 recuperări, Christopher Lee a adăugat 12 puncte, 8 recuperări, iar Travis Bureau a încheiat cu 12 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive pentru Craiova.

U-BT Cluj-Napoca a jucat în cinci străini. Similar Meciului 1, Vaidas Kariniauskas a fost lăsat în afara lotului.

SCM U Craiova a folosit patru străini. Darius Hargrove este accidentat și nu va mai juca în acest sezon, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Scorul general a devenit 2-0. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

Seria se mută la Craiova. Meciul 3, decisiv pentru olteni, se dispută marți (18.04), ora 17:30.

Foto: Manases Sandor / www.u-bt.ro

Related Post

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Site Footer

Sliding Sidebar