Cleveland rămâne neînvinsă. Primul eșec pentru San Antonio. A 3-a victorie în deplasare pentru Golden State!

Cleveland Cavaliers au bifat a 4-a victorie conecutivă în noul sezon NBA. Campioana în exercițiu a înscris 43 puncte în sfertul decisiv al confruntării cu Houston Rockets, scor 128-120.

Kyrie Irving a bifat 32 puncte și 4 pase decisive, Kevin Love a adăugat 24 puncte, 5 recuperări, iar LeBron James a încheiat cu 19 puncte, 13 recuoerări și 8 pase decisive. În replică, James Harden a reușit 41 puncte, 15 pase decisive și 7 recuperări.

irving

Cavs au 4-0 la general după acest succes. În schimb, Rockets au 2-2.

Utah Jazz a obținut o victorie convingătoare pe terenul lui San Antonio Spurs, scor 106-91. Jocul a fost controlat de „mormoni”, dar desprinderea decisivă s-a consemnat în sfertul 4, grație unui parțial de 33-20. Acesta este primul eșec pentru texani, aceștia având 4-1 la general. Utah ajunge la 2-2.

George Hill a avut 22 puncte, 7 pase decisive, Rodney Hood a adăugat 19 puncte, 5 recuperări, iar Trey Lyles a încheiat cu 15 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive și 2 capace în contul lui Jazz. În replică, Kawhi Leonard a reușit 30 puncte și 7 recuperări pentru Spurs.

Golden State Warriors au obținut a 3-a victorie consecutivă în deplasare. Californienii s-au impus cu 127-104, pe terenul lui Portland Trailblazers. Vicecampioana are 3-1 la general, iar Blazers ajung la 2-2.

Stephen Curry a avut 28 puncte, Ian Clark a bifat 22 puncte venind de pe bancă, iar Kevin Durant a adăugat 20 puncte și 4 intercepții pentru învingători. Damian Lillard a avut 31 puncte pentru Portland.

Orlando Magic a obținut prima victorie stagională. Echipa din Florida a înscris ultimele șase puncte ale meciului cu Philadelphia 76ers pentru a se impune cu scorul de 103-101. Orlando are 1-3, iar Philadelphia are 0-3, după ce a disputat primele trei meciuri pe teren propriu.

Serge Ibaka a transformat două libere la final de meciu pentru a aduce victoria echipei oaspete. El a terminat cu 21 puncte și 4 recuperări, Nikola Vucecic a reușit 24 puncte, 14 recuperări și 4 pase decisive pentru învingători. În replică, Dario Saric a reușit 21 puncte pentru Sixers.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.