Cleveland câștigă Meciul 2 al seriei cu Toronto

Cleveland Cavaliers au câștigat Meciul 2 al finalei Conferinței Est în playoff-ul NBA 2015/16. Gruparea pregătită de Tyronne Lue a depășit pe Toronto Raptors, scor 108-89.

Cavs au controlat jocul, desprinzându-se pe parcursul celui de-al 2-lea sfert. La jumătatea întâlnirii scorul era de 62-48. Cleveland a câștigat fiecare sfert și s-a impus din nou la o diferență convingătoare pentru cel de-al 10-lea succes din tot atâtea partide disputate în playoff-ul actualei ediții de campionat.

Kyrie Irving a totalizat 26 puncte. LeBron James a realizat un triple-double cu 23 puncte, 11 recuperări și 11 pase decisive, având 9/17 la linia de pedeapsă. Kevin Love a terminat cu 19 puncte, 5 recuperări, alți doi jucători reușind cel puțin 10 puncte. De cealaltă parte DeMar DeRozan a avut  puncte și 5 recuperări, trei rezerve bifând câte 11 puncte pentru canadieni.

Cleveland este a 4-a echipă din istorie ce începe playoff-ul cu un bilanț de 10-0. Primele trei au fost LA Lakers (1989 și 2001), respectiv San Antonio (2012).

Scorul general devine 2-0. Seria se mută în Toronto pentru următoarele două partide.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.