Cinci mutări ce așteaptă confirmare în LNBM

Echipele din Liga Națională de baschet masculin caută să-și construiască sau să-și completeze loturile de jucători în perspectiva sezonului competițional 2014/15. Dacă o bună parte a mutărilor au fost oficializate și anunțate sau confirmate de cluburi, jucători sau agenți, există o categorie a mutărilor rămase neconfirmate până la această oră.

Această listă cuprinde următorii jucători și cluburi:

Jucător Vechea echipă Noua echipă
Nikola Otovic Sloga Kraljevo SCM U Craiova
Dragoș Andrei BC Timișoara SCM U Craiova
Zoran Krstanovic Oberwart SCM U Craiova
Cătălin Petrișor BC Timișoara SCM U Craiova
Porter Troupe Energia Târgu-Jiu Energia Târgu-Jiu

SCM U Craiova nu a confirmat legitimările lui Otovic (anunțat pe twitter de Djordje Matic), Andrei (anunțat într-o declarație acordată de un oficial al Energiei Târgu-Jiu, club care a dorit să-l legitimeze), Zoran Krstanovic (anunțat de TotalBaschet), respectiv Petrișor (împrumutat în sezonul precedent la BC Timișoara).

În fine, situația lui Porter Troupe nu este finalizată. Conducerea Energiei Târgu-Jiu a anunțat că nu a primit contractul din partea jucătorilor, dar că cele două părți au ajuns la un acord cu privire la continuarea colaborării.

În prezent acestea sunt mutările de care știm, dar nu au fost confirmate pe cale oficială de niciuna dintre părți.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.